zum anfang der seite
 
Termékek > ACO Mélyépítés > Ipari mélyépítés
Alagutfolyoka3
Az ACO, világelsővízelvezetőrendszerek gyártójaként, kidolgozta vízelvezetőrendszerét az alagútépítések speciális igényrendszerének megfelelően. A résfolyóka polimerbetonból készül, mely napjainkban a leginnovatívabb termék a vízelvezetés piacán.

Az alagútban kiömlő mérgező vagy tűzveszélyes folyadék elvezetése javítja a lehetőségét a baleset áldozatainak a túlélésre, valamint csökkenti a tűzoltók és mentők rizikóját. Egy veszélyes folyadékot szállító kamion baleseténél, a szakemberek kérésének megfelelően úgy terveztük az alagút folyókát, hogy az képes legyen a kiömlőfolyadékot maximum 5 perc alatt elvezetni.

 

Ipari mélyépítés
ACO DRAIN Multiline
Vonalmenti vízelvezetés

A burkolt felületek teherbíró rétegének vízzel telítődése télen felfagyással, fagymentes időben teherbírásának elvesztésével jár, ami a burkolat süllyedéséhez, majd kátyúsodáshoz vezet. Az útburkolat hosszú élettartama úgy érhető el, hogy a ráhullott csapadékot a legrövidebb idő alatt összegyűjtjük és elvezetjük. Ebben nyújtanak segítséget a felszíni vonalmenti vízelvezető rendszerek, melyek teljes hosszuk mentén képesek a csapadékot befogadni.

 ...tovább


ACO DRAIN Kerbdrain
Speciális vonalmenti vízelvezetés

Az ACO a folyamatos piaci igények és visszajelzések alapján állandóan fejleszti termékeit az igények minél potosabb kielégítése erdekében. Így alakultak ki a speciális - ám az idő előrehaladtával egyre elterjedtebb - különleges feladatokra alkalmas rendszereink, mint például a szegélyfolyóka, a résfolyóka, a teraszfolyóka, a tározócsöves folyóka és a sportfolyóka.

 ...tovább


ACO DRAIN Multitop
Pontszerű vízelvezetés

Olyan esetekre, amikor kisebb felületekről kell elvezetni a vizet, vagy a burkolat több irányból egy pontra való lejtetése nem okoz gondot, pontszerű összefolyók, illetve nagy teljesítményű víznyelők alkalmazása is lehetséges.

 ...tovább


Benzin- és olajleválasztás
Benzin- és olajleválasztás

Parkolóknál, garázsoknál, raktáraknál, autómosóknál és szervizeknél valamint egyéb ipari és közterületi objektumoknál a szénhidrogének (benzin, olaj) illetve a keletkező iszap leválasztása az ACO olajleválasztó berendezésekkel egyszerűen és megbízhatóan oldható meg. A termékek megfelelnek a vonatkozó MSZ EN 858 szabvány összes feltételének, és természetesen rendelkeznek a hazai alkalmazáshoz szükséges minden egyéb engedéllyel is. Tisztítási teljesítményük alapján alkalmasak akár kiemelten védett területeken való beépítésre is.

 ...tovább


Opti-drän
Szivárgó, szikkasztó rendszerek

A szivárgó- és rétegvizek ellen hatékony megoldás a szivárgó rendszerek alkalmazása, mely a vízszigetelések tehermentesítésén kívül az altalaj stabilitását is növeli.
Az esővíz ősszegyűjtésére és elszikkasztására külön erre kifejlesztett csöves és dobozos szikkasztó rendszer áll rendelkezésére.
A kábelvédő cső család a föld alatti káosz elkerülésére szolgál.

 ...tovább


[ Főoldal | Termékek | Letöltés | Kapcsolat | Rólunk | Oldaltérkép | ACO a világban ]

© ACO Magyarország 2006-2007.